Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox Live en de Xbox 360-console

Uw gezin beschermen

De online veiligheid van uw gezin is van erg groot belang, en Xbox neemt dit erg serieus.

U kunt ouderlijk toezicht gebruiken om te beheren welke soorten games, films en tv-programma's uw gezinsleden kunnen spelen en bekijken op de Xbox 360-console. U kunt ook beheren hoeveel tijd uw gezinsleden dagelijks of wekelijks mogen doorbrengen op de console en regelen of ze toegang krijgen tot Xbox Live.

picture

Op de volgende manieren kunt u de ervaring van uw gezin met Xbox Live en de Xbox 360-console nog veiliger maken:

Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live
Informatie over de functies voor ouderlijk toezicht voor de Xbox 360-console en Xbox Live.

Toegang tot uw Xbox Live-account beheren
Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account door een toegangscode in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account verplicht te maken om u aan te melden bij uw profiel.

Online veiligheid en privacy van Xbox Live en Zune
Meer informatie over de instellingen voor online veiligheid en privacy van Xbox Live en Zune. Ook informatie over hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene.