De Xbox 360 E-console instellen

Overzicht

Het is erg eenvoudig om de Xbox 360 E-console in te stellen - volg gewoon deze stapsgewijze instructies.

Oplossingen

Haal de console uit de verpakking en zet deze neer

Stap 1: Haal de console uit de verpakking

picture

Een Xbox 360 E-gamesysteem bevat meestal het volgende:

1. Console
  2. AV-kabel (3,5 mm composiet)
  3. Voeding
  4. Voedingskabel
  5. Draadloze controller
  6. 2 AA-batterijen
  7. Gebruikershandleiding
  8. Hoofdtelefoon met snoer (varieert per consolepakket)

Stap 2: Verwijder de beschermtape

picture

Stap 3: Zet de console neer

Juiste plaatsing Onjuiste plaatsing
picture picture

De plaats waar u uw console wilt neerzetten, moet aan de volgende eisen voldoen:

• Stabiel zijn
  • Goed geventileerd, relatief koel en uit de buurt van directe warmtebronnen zijn
  • Vrij van losse spullen zijn. Plaats geen andere voorwerpen op, onder of direct naast de console

U kunt de console verticaal of horizontaal plaatsen.

Sluit de voeding aan

1. Sluit de voeding aan.
  2. Sluit de voedingskabel aan op de voeding.
  3. Steek de voedingskabel in een stopcontact.

Verbind de console met uw tv

Het Xbox 360 E-consolesysteem is voorzien van een composiet AV-kabel. U kunt deze kabel gebruiken om de console aan te sluiten op een standaard-tv of -beeldscherm. Dat doet u als volgt:

Opmerkingen

• Deze composiet AV-kabel ondersteunt geen weergave in high-definition (HD).
  • Als u hdtv hebt en u wilt de instructies controleren voor het gebruik van een HDMI-kabel, zie De Xbox 360-console aansluiten op een tv.
  1. Sluit de kleine stekker van 3,5 mm aan op de aansluiting van 3,5 mm aan de achterkant van de console.
  2. Zoek de AV-poorten op de tv of beeldscherm. Sluit de kleurgecodeerde stekkers op de composiet AV-kabel als volgt aan op de aansluitingen met dezelfde kleur op de tv:
    • Geel = composiet video
    • Rood = analoge audio rechterkanaal
    • Wit = analoge audio linkerkanaal
picture

Opmerking Mono-tv's hebben maar één audiopoort. Sluit de rode of witte stekker aan op de tv.

1. Zet de tv en de console aan.

Wanneer u de tv en de console inschakelt, moet u het Xbox Dashboard op het scherm zien:

picture

Als u het Xbox Dashboard niet ziet, moet u misschien de instelling voor de video-ingang wijzigen. Zie de instructies in de handleiding bij de tv om de video-invoer te wijzigen.

U kunt de weergave-instellingen wijzigen om het beeld te verbeteren.

Een controller aansluiten

Een draadloze controller aansluiten

1. Zet de console aan.
  2. Plaats de AA-batterijen in de controller.
  3. Zet uw controller aan door de Xbox Guide-knop in het midden van de controller ingedrukt te houden tot de controller is ingeschakeld.
picture

Controleer de batterijen als de controller niet wordt ingeschakeld. Als u een oplaadbare controller gebruikt, controleert u of deze volledig is opgeladen.

1. Druk even op de connect knop op de console.
picture
  1. Druk binnen 20 seconden even op de connect knop op de controller.
picture

Opmerkingen

• Wanneer de lampjes rond de aan-/uitknop op de console niet meer knipperen, is de controller aangesloten.
  • U kunt maximaal vier controllers op een console aansluiten.
  • Elke aangesloten controller is aan een van de vier posities toegewezen. Elke positie komt overeen met een verlicht kwadrant rond de Xbox Guide-knop op de controller.
picture

Een bedrade controller aansluiten

Als u een bedrade controller hebt, zie Een gamecontroller aansluiten.

De console-instellingen instellen

picture

Wanneer u de console voor de eerste keer start, wordt u het volgende gevraagd:

• Uw taal te selecteren.
  • Een profiel te maken.
  • Een netwerkverbinding instellen (optioneel). Informatie over de verbinding met Xbox Live vindt u bij Bedrade verbinding of Draadloze verbinding.

Voer deze stappen uit volgens de instructies op het scherm.

picture

Plaats nu een gameschijf en u bent klaar om te spelen!

Tip Bekijk Xbox 101-video's om alles te weten te komen over uw Xbox 360-console.