De aan/uit-knop van de Xbox 360-console knippert rood

Overzicht

Het lampje in het midden van de aan/uit-knop van de Xbox 360-console knippert rood.

picture picture

Mogelijk wordt het volgende bericht op het scherm weergegeven:

picture

Een knipperend rood lampje op de aan/uit-knop betekent dat uw console onvoldoende geventileerd is. Het rode lampje blijft knipperen tot de console afkoelt.

Laat de console afkoelen

1. Wacht totdat het rode lampje op de aan/uit-knop niet meer knippert.
  2. Zet de console aan.
  3. Wanneer u de console aanzet, ziet u mogelijk een bericht waarin wordt gemeld waarom de console werd uitgeschakeld en wat u kunt doen om het probleem in de toekomst te voorkomen.

picture

Verplaats de console

1. Zet de console uit.
  2. Verplaats de console naar een open, goed geventileerde ruimte, uit de buurt van andere elektronische apparaten.
picture picture
  1. Zet de console aan.

Tips voor de plaatsing van de Xbox 360-console

• Plaats de console niet in een gesloten ruimte. Plaats de console in een open ruimte met een goede ventilatie.
  • Plaats geen andere elektronische apparaten op, onder of tegen de zijkant van de console.
  • Zorg dat de console en de voeding op een hard oppervlak staan. Plaats de console niet op iets zachts (bed, bank of deken).
  • Houd de console uit de buurt van warmtebronnen, zoals ventilatieroosters van televisies en elektronische apparaten. Houd de console ook uit de buurt van warmteblazers en direct zonlicht.

Vraag een reparatie aan

Als de console nog steeds wordt uitgeschakeld omwille van onvoldoende ventilatie, zelfs al staat uw console in een koele, goed geventileerde ruimte, moet de console wellicht worden gerepareerd in ons servicecentrum. Start het reparatieproces online.