Foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op de Xbox 360

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u het installatieprogramma van de Windows Media Center Extender op uw Xbox 360-console uitvoert:

Your console can’t contact your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network.

Dit kan betekenen dat McAfee Privacy Service is geïnstalleerd op uw computer. Deze service is niet compatibel met de extender-software.

Oplossing

U krijgt dit foutbericht te zien als McAfee Privacy Service op uw pc was geïnstalleerd voordat u Windows Media Center Extender probeerde uit te voeren.

Opmerking Dit artikel bevat informatie waarmee u de beveiligingsinstellingen op een computer kunt verlagen of uitschakelen. U kunt deze wijzigingen aanbrengen om een bepaald probleem te omzeilen. Voordat u deze wijzigingen aanbrengt, is het raadzaam de risico's in ogenschouw te nemen die verbonden zijn aan deze procedure in uw specifieke omgeving. Als u deze maatregelen neemt, moet u de computer op een andere manier extra beveiligen.

WAARSCHUWING Uw computer of netwerk kan door deze maatregelen kwetsbaarder worden voor kwaadwillige gebruikers of kwaadaardige software, zoals virussen. Wij raden deze maatregelen niet aan, maar geven u deze informatie zodat u de oplossing naar eigen keuze kunt uitvoeren. Het gebruik van deze maatregelen is voor eigen risico.

1. Verwijder McAfee Privacy Service.
  2. Voer het installatieprogramma van Windows Media Center Extender opnieuw uit.

Neem voor meer informatie over McAfee Privacy Service contact op met de technische ondersteuning van McAfee. Of ga naar McAfee Support Home.

Opmerking Microsoft verstrekt contactgegevens van andere fabrikanten om u te helpen technische ondersteuning te vinden. Deze contactgegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft staat niet in voor de juistheid van de contactgegevens van andere fabrikanten.

De producten van derden die in dit artikel worden vermeld, worden gefabriceerd door bedrijven die niet afhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft geeft geen garanties, impliciet of anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten. Deze pagina is mogelijk niet in alle talen beschikbaar.