Foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" treedt op wanneer u Windows Media Center gebruikt

Probleem

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u het installatieprogramma van de Windows Media Center Extender uitvoert:

Xbox 360 Not Found. An Xbox 360 cannot be found on the network. Your network connection or a firewall may cause this problem. Check your connection or disable your firewall and then select Next. To end Setup and learn more about network troubleshooting, select the following check box and then select Cancel.

Dit kan betekenen dat de McAfee Privacy Service niet is geïnstalleerd op uw computer. Deze service is niet compatibel met de Extender-software.

Oplossing

U ziet dit foutbericht als McAfee Privacy Service is geïnstalleerd voordat u Windows Media Center Extender ging installeren.

Opmerking Dit artikel bevat informatie waarmee u uw beveiligingsinstellingen kunt verlagen of deze op een computer kunt uitschakelen. U kunt deze wijzigingen aanbrengen om een bepaald probleem te omzeilen. Voordat u deze wijzigingen aanbrengt, is het raadzaam de risico´s die u in uw omgeving loopt, te overwegen. Als u deze maatregel gebruikt, neemt u dan de juiste extra stappen om uw systeem verder te beveiligen.

WAARSCHUWING De volgende stappen verlagen de beveiligingsinstellingen en maken uw computer en netwerk kwetsbaarder voor aanvallen door kwaadwillige gebruikers of kwaadaardige software, zoals virussen. We raden niet aan dat u deze procedure uitvoert. We geven u deze echter voor gebruik naar eigen keuze. Volg deze stappen op uw eigen risico.

1. Verwijder McAfee Privacy Service.
  2. Voer het installatieprogramma van Windows Media Center Extender opnieuw uit.

Neem voor meer informatie over McAfee Privacy Service contact op met de technische ondersteuning van McAfee of ga naar www.mcafeehelp.com.

Opmerking Microsoft verstrekt u contactgegevens van andere fabrikanten, zodat u daar technische ondersteuning kunt krijgen. Deze contactgegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert de juistheid van deze contactgegevens van andere partijen niet.

De producten van andere fabrikanten die in dit artikel worden besproken, zijn gemaakt door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft verstrekt geen garantie, impliciet of anderszins, met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten. Deze pagina is mogelijk niet beschikbaar in alle talen.