Problemen met de verbinding tussen Windows Media Center en uw Xbox 360 oplossen

Overzicht

Belangrijk Dit artikel bevat instructies die u helpen een bepaald probleem te omzeilen. Deze instructies bevatten echter stappen waarmee u de beveiligingsinstellingen op uw console kunt verlagen of uitschakelen. Voordat u dit soort wijzigingen aanbrengt, is het raadzaam de risico's met betrekking tot de beveiliging van uw console in te schatten.

De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.

Windows Media Center installeren op uw computer

Zorg dat Windows Media Center goed is geconfigureerd op uw computer. Volg de procedures voor uw versie van Windows.

Windows 8 en Windows 8.1:

Windows Media Center instellen

Windows Media Center instellen op de Xbox 360 (Windows 8)

Windows 7:

Aan de slag met Windows Media Center

Foutberichten

Xbox 360 Setup is Finished. The correct ports cannot be opened.

Deze fout treedt op wanneer Windows Firewall is uitgeschakeld op uw computer. U moet Windows Firewall inschakelen om de installatie van Windows Media Center te voltooien. Nadat u de Media Center Extender hebt geïnstalleerd, kunt u de firewall desgewenst opnieuw uitzetten.

Volg de stappen in Fout "The correct ports cannot be opened" treedt op wanneer u Windows Media Center Extender op Xbox 360 gebruikt om Windows Firewall in te schakelen.

Zie de volgende pagina's voor meer informatie over het gebruik van Windows Media Center Extenders bij uw Xbox 360-console:

Een Windows Media Center Extender-apparaat gebruiken

Windows Media Center-extenders: veelgestelde vragen

Een Windows Media Center-extender instellen (Windows 7)

Uw thuisnetwerk optimaliseren voor Windows Media Center-extenders (Windows 7)

Opmerking Deze webpagina's zijn mogelijk niet in alle talen beschikbaar.

Your console can’t connect your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network

Deze fout kan optreden als u McAfee Privacy Service installeert nadat u een Windows Media Center Extender op een computer met Media Center hebt geïnstalleerd. Deze service verhindert dat u verbinding kunt maken tussen de Media Center Extender en de computer met Media Center.

Volg de stappen in Fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op Xbox 360 om dit probleem op te lossen.

Xbox 360 not found

Als McAfee Privacy Service op uw computer is geïnstalleerd, krijgt u deze fout mogelijk te zien wanneer u de Windows Media Center Extender installeert. De McAfee Privacy Service is niet compatibel met de Media Center Extender-software.

Deze fout kan ook worden veroorzaakt door een probleem met de verbinding of de firewall.

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Verwijder de McAfee Privacy Service

Volg de stappen in Foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" treedt op wanneer u Windows Media Center gebruikt.

Bevestig dat uw console en uw pc met hetzelfde netwerk zijn verbonden

Als u deze fout te zien krijgt, zijn uw Xbox 360-console en uw pc met Windows Media Center wellicht niet verbonden met hetzelfde netwerk. Uw console en pc moeten verbonden zijn met hetzelfde lokale netwerk via een bedrade of draadloze verbinding. Voor meer informatie over netwerkproblemen oplossen en configureren, zie:

Problemen met bekabelde en draadloze netwerken
Wat zijn Windows Firewall-instellingen?

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.