Wat is Xbox Live?

Onderwerpen

Wat is Xbox Live?

Xbox Live is de online service voor de Xbox 360-console. Maak snel verbinding om Kinect- en controllergames te spelen met online vrienden of te genieten van streaming content in high-definition, zoals films, tv-programma's, sportwedstrijden en uw favoriete muziek.

Enkele voorbeelden van wat u kunt doen op Xbox Live:

• Genieten van onbeperkte online multiplayer games met vrienden overal ter wereld
  • Gratis demo's van games downloaden en spelen
  • Genieten van exclusieve aanbiedingen en voorbeelden voor leden
  • Films en tv-programma's bekijken met Netflix, HBO GO, Hulu Plus en Amazon Instant Video
  • Kijken naar sportwedstrijden met ESPN, MLB.TV, NBA Game Time en UFC
  • Luisteren naar uw favoriete muziek met Xbox Music en iHeartRadio
  • Arcadeversies en volledige Xbox 360-games downloaden
  • Uw telefoon of tablet als tweede scherm gebruiken, voor een nog betere ervaring met games en entertainment
  • Surfen op het web via uw tv met Internet Explorer voor Xbox
  • Uw games opgeslagen in de cloud van overal openen
  • Uw stem gebruiken om games, muziek, films en tv-programma's te vinden met Kinect

Bekijk deze video voor meer informatie.

Bekijk deze video voor meer informatie over Xbox Live!

Hoe verbind ik mijn Xbox 360-console met Xbox Live?

U kunt uw console verbinden met Xbox Live via een bekabelde of draadloze verbinding. Dat doet u als volgt:

• Bedrade verbinding

Een bedrade netwerkverbinding is de snelste en meest betrouwbare manier om verbinding te maken met Xbox Live. Een bedrade verbinding betekent dat u de Xbox 360-console via een netwerkkabel verbindt met een router of modem.
    U hebt het volgende nodig:

• Een router, gateway of modem
    • Een netwerkkabel
    • Een snelle internetverbinding, bijvoorbeeld via kabel of DSL

Zie Bedrade verbinding met Xbox Live voor meer informatie over hoe u uw Xbox 360-console kunt instellen via een bedrade verbinding.

• Draadloze verbinding

Een draadloze netwerkverbinding betekent dat u de Xbox 360-console zonder netwerkkabels met Xbox Live kunt verbinden. Zo bent u vrij om de console verder van uw netwerkhardware (router, gateway of modem) weg te zetten.
    De Xbox 360-console kan het bestaande draadloze netwerk gebruiken.
    U hebt het volgende nodig:

• Een snelle internetverbinding, bijvoorbeeld via kabel of DSL
      Opmerking Satelliet- en 3G of 4G mobiele verbindingen worden niet aanbevolen omdat dit vertragingen kan opleveren.
    • Een router, gateway of een draadloos toegangspunt
    • Een Xbox 360 draadloze netwerkadapter (alleen de originele Xbox 360-console)

Zie Draadloze verbinding met Xbox Live voor meer informatie over hoe u uw Xbox 360-console kunt instellen via een draadloze verbinding.