Aanmelden
Deze pagina delen

Over Xbox Live op Xbox 360

Xbox Live is de online service voor Xbox 360 en nog veel meer. Bekijk deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.

Xbox Live

Wat is Xbox Live?

Xbox Live is de gratis online service voor de Xbox 360-console. Wanneer u via een internetverbinding toegang hebt tot Xbox Live, kunt u Kinect- en controllergames spelen met online vrienden of genieten van streaming content in high-definition, zoals films, tv-programma's, sportwedstrijden en uw favoriete muziek.

Ga naar Doe meer met Xbox Live Gold om u te registreren voor Xbox Live.

Wat u kunt doen op Xbox Live

Enkele voorbeelden van wat u kunt doen op Xbox Live:

• Genieten van onbeperkte online multiplayergames met vrienden overal ter wereld
  • Gratis demo's van games downloaden en spelen
  • Genieten van exclusieve aanbiedingen en voorbeelden voor leden
  • Films en tv-programma's bekijken met Netflix, HBO GO, Hulu Plus en Amazon Instant Video
  • Kijken naar sportwedstrijden met ESPN, MLB.TV, NBA Game Time en UFC
  • Luisteren naar uw favoriete muziek met Xbox Music en iHeartRadio
  • Arcadeversies en volledige Xbox 360-games downloaden
  • Uw telefoon of tablet als tweede scherm gebruiken, voor een nog betere ervaring met games en entertainment
  • Surfen op het web via uw tv met Internet Explorer voor Xbox
  • Uw games opgeslagen in de cloud van overal openen
  • Uw stem gebruiken om games, muziek, films en tv-programma's te vinden met Kinect

Bekijk deze video voor meer informatie.

Bekijk deze video voor meer informatie over Xbox Live

Hoe u verbinding maakt tussen uw Xbox 360-console en Xbox Live

U kunt uw console verbinden met Xbox Live via een bekabelde of draadloze verbinding. Dat doet u als volgt:

• Bekabelde verbinding

Een bedrade netwerkverbinding is de snelste en meest betrouwbare manier om verbinding te maken met Xbox Live. Een bedrade verbinding betekent dat u de Xbox 360-console via een netwerkkabel verbindt met een router of modem.

U hebt het volgende nodig:

• Een router, gateway of modem
    • Een netwerkkabel
    • Een snelle internetverbinding, bijvoorbeeld via kabel of DSL

Ga naar de Oplossing voor de eerste keer verbinding maken met Xbox 360 en selecteer Kabel om uw Xbox 360-console in te stellen via een bekabelde verbinding.

• Draadloze verbinding

Een draadloze netwerkverbinding betekent dat u de Xbox 360-console zonder netwerkkabels met Xbox Live kunt verbinden. Zo bent u vrij om de console verder van uw netwerkhardware (uw router, gateway of modem) weg te zetten. De Xbox 360-console kan het bestaande draadloze netwerk gebruiken.

U hebt het volgende nodig:

• Een snelle internetverbinding, bijvoorbeeld via kabel of DSL
      Opmerking Satelliet- en 3G of 4G mobiele verbindingen worden niet aanbevolen omdat dit vertragingen kan opleveren.
    • Een router, gateway of een draadloos toegangspunt
    • Een Xbox 360 draadloze netwerkadapter (alleen voor originele Xbox 360-console)

Ga naar de Oplossing voor de eerste keer verbinding maken met Xbox 360 en selecteer Draadloos om uw Xbox 360-console in te stellen via een draadloze verbinding.