Fout 51-C00DF236 treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt

Probleem

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Xbox Live gebruikt:

51-C00DF236

Dit betekent dat een vereiste media-update is niet geïnstalleerd.

Oplossingen

Oplossing 1: Werk de consolesoftware bij

Probeer de consolesoftware bij te werken en de content opnieuw af te spelen. Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Installeer de optionele media-update

1. Ga naar de downloadpagina van de Optionele media-update.
  2. Klik op Downloaden naar Xbox 360.
  3. Meld u aan met uw Microsoft-accountgegevens als daarom wordt gevraagd. Wanneer u de Xbox 360-console de volgende keer aanzet, wordt de optionele media-update gedownload naar uw console.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem met deze oplossingen niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.