Fout 69-807B0190 treedt op wanneer u een update of game op de Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een update of game van Xbox Live naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

69-807B0190

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

The content will automatically appear when it's available.

Dit kan het volgende betekenen:

• Er wordt systeemonderhoud aan Xbox Live uitgevoerd.
  • Systeembestanden die tijdelijk worden opgeslagen op uw Xbox 360-console, zijn beschadigd.

Oplossingen

Oplossing 1: Probeer het later opnieuw

Controleer de status van Xbox Live. Als u een servicewaarschuwing van Xbox Live krijgt, wacht u en probeert u het later opnieuw.

Als er geen Xbox Live-servicewaarschuwingen zijn, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Wis de cache van de console

De cache van de console bevat tijdelijke bestanden die worden gebruikt door de Xbox 360-console. Dit probleem wordt mogelijk opgelost door de systeemcache te wissen. Voer deze stappen uit:

1. Wis de systeemcache van de Xbox 360.
  2. Start de console opnieuw.
  3. Probeer het item nogmaals te kopen of te downloaden van Xbox Live.

Probeer de volgende oplossing als de fout nog steeds wordt weergegeven.

Oplossing 3: Wis de cache van Xbox Live

Op de Xbox 360-console worden ook tijdelijke bestanden van Xbox Live opgeslagen. Dit probleem wordt mogelijk opgelost door de cache van Xbox Live te wissen. Voer deze stappen uit:

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer het primaire opslagapparaat.
  3. Selecteer System Items.
  4. Selecteer Store System Data.
  5. Selecteer Delete.
  6. Start de console opnieuw.
  7. Ga naar Xbox Live.

Als u na het wissen van de cache van de console en van Xbox Live nog steeds geen verbinding kunt krijgen met Xbox Live, is Xbox Live waarschijnlijk uit de lucht wegens onderhoudswerkzaamheden of is er een tijdelijk probleem. Probeer het later opnieuw.