Fout 80049C0B treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox 360

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en bericht te zien krijgt wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op de Xbox 360-console:

Thanks! You added this earlier, but we can't use it until you verify it at http://account.live.com/proofs/manage. While you're there, it's a good idea to check the other proofs on your account too.

Status code: 80049C0B

Dit betekent dat er een probleem kan zijn met de beveiligingsgegevens die gekoppeld zijn aan uw Microsoft-account.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account

Om dit probleem op te lossen, controleert u de beveiligingsgegevens in uw Microsoft-account en voegt u deze indien nodig toe. Zie Mijn account: Ondersteuning bij beveiliging.

Probeer de volgende oplossing als het probleem niet wordt verholpen met deze oplossing.

Oplossing 2: Verplaats uw profiel en download het opnieuw

Verplaats uw profiel en download het opnieuw om dit probleem op te lossen. Voer hiervoor de volgende stappen uit.

Opmerking Als u een USB-flashstation of USB-harddisk wilt gebruiken om deze stappen uit te voeren, dan moet u dat station eerst formatteren voor Xbox-opslag. (Zie Ondersteuning USB-flashstation voor Xbox 360)

1. Verplaats uw profiel naar een USB-flashstation of USB-harddisk. Voer hiervoor de volgende stappen uit:
    1. Sluit het USB-flashstation of de USB-harddisk aan op de console.
    2. Ga naar Settings en selecteer Storage.
    3. Selecteer All Devices.
    4. Selecteer Profiles en selecteer uw gamerprofiel.
    5. Selecteer Move.
    6. Selecteer de Memory Unit waarnaar u uw profiel wilt verplaatsen.
      Opmerking Een Memory Unit kan een USB-flashstation, USB-harddisk of Xbox 360-harddisk zijn. Zorg dat u het profiel naar een USB-flashstation of USB-harddisk verplaatst.
    7. Verwijder het USB-flashstation of de USB-harddisk uit de console.
  2. Download uw profiel opnieuw. Zie Ondersteuning gamertag en profiel beheren voor informatie over hoe u uw profiel opnieuw kunt downloaden.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.