Fout 80070020 treedt op wanneer u uw profiel op Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Xbox Live-profiel op uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
80070020

Als u dit bericht en deze foutcode te zien krijgt, betekent het dat de download is mislukt, maar het probleem kan tijdelijk zijn.

Oplossingen

Oplossing 1: Wis de cache, start uw console opnieuw en download uw profiel opnieuw

Wis de systeemcache

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

Download uw profiel opnieuw
Start uw console opnieuw. Probeer daarna uw profiel opnieuw te downloaden. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Selecteer Download Profile.
    Opmerking Als u Download Profile niet te zien krijgt, betekent het waarschijnlijk dat u bent aangemeld bij uw profiel. Druk op X om u af te melden.
  2. Voer de Microsoft-account die is gekoppeld aan uw Xbox Live-gamertag in. Als u de aanmeldgegevens voor uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar Veelgestelde vragen over uw Microsoft-account beheren.
    Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, is de Microsoft-account van de ouder nodig om het profiel te downloaden.
  3. Voer uw wachtwoord in.
  4. Selecteer desgevraagd het opslagapparaat voor uw profiel (bijvoorbeeld Hard Drive). Uw profiel wordt gedownload.
Optie wachtwoord onthouden
Optie wachtwoord onthouden

De optie Remember Password is standaard uitgeschakeld, wat betekent dat het wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw Xbox Live-profiel. Laat het keuzevakje Remember Password afgevinkt als u wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw profiel op deze console.

U moet zich nu kunnen aanmelden op deze console met uw Xbox Live-gamertag.

Oplossing 2: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem met deze oplossing niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Verwante problemen