Fout 80070194 treedt op wanneer u content van Xbox Live downloadt op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende fout te zien wanneer u content van Xbox Live op uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

80070194

Oplossingen

Oplossing 1: Annuleer of verwijder downloads en probeer de content opnieuw te downloaden

Als u dit probleem wilt oplossen, annuleert u lopende downloads, verwijdert u gedeeltelijke downloads en probeert u de content opnieuw te downloaden. Dat doet u als volgt:

Stap 1: Annuleer alle downloads

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Marketplace.
  3. Selecteer Active Downloads.
  4. Selecteer Cancel All.

Stap 2: Annuleer gedeeltelijke downloads

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer uw opslagapparaat.
  3. Selecteer het type inhoud dat u probeert te downloaden.
  4. Zoek het item dat u probeert te downloaden.
  5. Als het item wordt vermeld, selecteert u het en daarna Delete.

Stap 3: Download de content opnieuw

Probeer de content opnieuw te downloaden vanuit uw downloadgeschiedenis. Dat doet u als volgt:

1. Meld u via uw console aan bij Xbox Live.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
  3. Selecteer Downloadgeschiedenis.
  4. Blader door uw downloadgeschiedenis. Selecteer het item en download het nogmaals volgens de instructies.

Oplossing 2: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem met de voorgaande oplossing niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Verwante problemen