Foutcode 8007019c treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht wellicht te zien wanneer u Xbox Live gebruikt:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met Xbox Live
  • Er is een probleem met uw bandbreedte
  • Er is een probleem met uw netwerkconfiguratie
  • U probeert te downloaden op een piekmoment tijdens de dag

Oplossingen

• Oplossing 1: Download de content opnieuw

Probeer de content opnieuw te downloaden vanuit uw downloadgeschiedenis. Dat doet u als volgt:

1. Meld u via uw console aan bij Xbox Live.
    2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
    3. Selecteer Downloadgeschiedenis.
    4. Blader door uw downloadgeschiedenis. Selecteer het item en download het nogmaals volgens de instructies.
    5. Probeer de volgende oplossing als het downloaden weer niet lukt.

• Oplossing 2: Maximaliseer de netwerkbandbreedte

Controleer of andere computers in huis geen bestanden aan het downloaden of overbrengen zijn als u content downloadt van Xbox Live. Wanneer iemand anders in huis internet gebruikt, wordt netwerkbandbreedte gebruikt die u voor de console zou kunnen gebruiken.

Opmerking Bandbreedte is de hoeveelheid informatie die tegelijk via uw internetverbinding kan worden overgebracht.

U kunt ook proberen apparaten die op uw thuisnetwerk zijn aangesloten, tijdelijk uit te schakelen of los te koppelen.

Als u de netwerkbandbreedte hebt vergroot, probeert u de content opnieuw te downloaden. Probeer de volgende oplossing als het downloaden weer niet lukt.

• Oplossing 3: Download op een ander tijdstip

Sommige internetserviceproviders (ISP's) blokkeren of beperken grote downloads tijdens het spitsuur. Als een ISP na een bepaalde periode een verbinding "reset" of de grootte van downloads beperkt, kan er een foutbericht worden weergegeven. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van content, vraagt u uw ISP of zij beperkingen stellen aan de downloadgrootte of -snelheid, of aan de hoeveelheid content die kan worden gedownload.

Draadloze thuisnetwerken zijn vaak het drukst in de avonduren als er veel mensen thuis zijn. Overdag krijgt u mogelijk de hoogste snelheden van de internetverbinding.

Als de content op een ander tijdstip downloaden niet lukt, probeert u de volgende oplossing.

• Oplossing 4: Open netwerkpoorten

Als u een firewall of een router hebt, moet u misschien de configuratie wijzigen, zodat de Xbox 360-console kan communiceren met Xbox Live. Dit wordt soms het 'openen van poorten' of 'port forwarding' genoemd.

Zie Netwerkpoorten die worden gebruikt door Xbox Live om te ontdekken welke netwerkpoorten Xbox Live gebruikt.

Als het openen van netwerkpoorten geen optie is, kunt u proberen met Xbox Live verbinding te krijgen via een directe modemverbinding (in plaats van via een router of gateway). Steek een netwerkkabel in de achterkant van de Xbox 360-console en het andere uiteinde in uw modem — zo passeert u andere netwerkapparaten, zoals een router of firewall.

• Oplossing 5: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem met deze oplossingen niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Verwante problemen