Fout 8007045D treedt op wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u uw Xbox Live-profiel probeert te downloaden:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Status code 8007045D

Dit betekent dat er een fout is opgetreden tijdens het downloaden.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-05-30T07:49:19.8794334+00:00

Oplossing 2: Controleer uw Xbox Live-verbinding

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Oplossing 3: Wis de systeemcache

1. Druk op de Guide-knop  op uw controller.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Systeeminstellingen.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  4. Markeer een opslagapparaat en druk op Y  op uw controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  5. Selecteer Clear System Cache.
  6. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Ja.

Oplossing 4: Verwijder het profiel dat op uw Xbox-console is opgeslagen en download uw profiel opnieuw

Zo verwijdert u het profiel dat op uw Xbox-console is opgeslagen:

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Opslag.
  3. Selecteer All Devices.
  4. Selecteer Gamer Profiles.
  5. Selecteer de gamertag die u wilt verwijderen.
  6. Selecteer Verwijderen.
  7. Selecteer Alleen profiel verwijderen. (Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard)

Om uw Xbox Live-profiel te downloaden:

1. Druk op de Guide-knop  op uw controller.
  2. Selecteer Profiel downloaden.
    Opmerking Als u de melding "Profiel downloaden" niet te zien krijgt, betekent het waarschijnlijk dat u bent aangemeld bij uw profiel. Druk op X  om u af te melden.
  3. Voer de Microsoft-account die is gekoppeld aan uw Xbox Live-gamertag in. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet weet, zie Vragen over een Microsoft-account of gamertag.
    Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, is de Microsoft-account van de ouder nodig om het profiel te downloaden.
  4. Selecteer het opslagapparaat voor uw profiel (bijvoorbeeld Hard Drive).
    Uw profiel wordt gedownload.
Wanneer de download is voltooid, kunt u kiezen of u wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account is vereist om u aan te melden bij uw profiel. De standaardinstelling voor de optie Remember Password is uit, wat betekent dat de console u zal vragen het wachtwoord van uw Microsoft-account in te voeren wanneer u zich aanmeldt bij uw Xbox Live-profiel.
De optie Wachtwoord onthouden is geselecteerd op het scherm Aanmelden van Xbox 360.
Laat het keuzevakje Remember Password afgevinkt als u wilt dat het wachtwoord van uw Microsoft-account wordt gevraagd wanneer u zich aanmeldt bij uw profiel op deze console. U moet zich nu kunnen aanmelden op de console met uw Xbox Live-gamertag.