Fout 800704DC treedt op wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Xbox Live-profiel op uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

Kan momenteel geen Xbox Live-profielen downloaden. Probeer het later opnieuw.

Statuscode: 800704DC

Dit kan betekenen dat er een probleem is met de Xbox Live-service of met uw Microsoft-account.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-01-16T17:52:45.4639427+00:00

Oplossing 2: controleer uw Microsoft-account om uw huidige status te bepalen

Als u onlangs uw betalingsoptie hebt gewijzigd, moet u controleren dat de optie correct is bijgewerkt in uw factuuraccount. Als uw betalingsoptie is verlopen, moet u deze veranderen naar een nieuwe creditcard of een andere betalingsoptie toevoegen.

Zie Een betalingsoptie online bijwerken, selecteer Een betalingsoptie bijwerken of Betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.

Oplossing 3: los problemen met uw Xbox Live-verbinding op

Dit probleem kan optreden als er een probleem is met uw internetverbinding. Probeer de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360 om problemen met uw verbinding op te lossen.

Oplossing 4: controleer de factuurgegevens in uw Microsoft-account

Controleer dat de factuurgegevens correct zijn in uw Microsoft-account:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Betaling en facturering.

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Selecteer Factuurgegevens en volg de stappen om uw factuurgegevens te controleren.

Opmerking Als er een fout staat, selecteer dan Profiel bewerken en volg de instructies om de gegevens bij te werken.

Oplossing 5: wijzig het wachtwoord van uw Microsoft-account

Probeer het wachtwoord van uw Microsoft-account te wijzigen om dit probleem op te lossen:

1. Ga in een browser naar uw pagina Mijn account.
  2. Klik op Wachtwoord wijzigen.
  3. Voer uw huidige wachtwoord en een nieuw wachtwoord in en klik op Opslaan.
  4. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
  5. Meld u op uw console aan bij uw Microsoft-account en probeer uw profiel opnieuw te downloaden.

Oplossing 6: wis alle opgeslagen informatie van uw Xbox 360-console

Er kan een probleem zijn met uw Xbox-profiel dat op uw Xbox 360-console is opgeslagen. Verwijder uw profiel en download het opnieuw:

1. Verwijder het profiel van uw Xbox 360-console. Zie Een Xbox Live-profiel van een Xbox 360-console verwijderen voor instructies.
  2. Wis de systeemcache. Zie hiervoor Hoe u de cache op een Xbox 360 wist.
  3. Schakel de Xbox 360-console en alle netwerkhardware uit (bijvoorbeeld uw modem en router).
De afbeelding toont een Xbox 360-console aangesloten op een Ethernet-router.
  1. Wacht 30 seconden.
  2. Schakel de modem in en wacht tot deze online is (ongeveer een minuut).
  3. Schakel het volgende hardwareonderdeel uit (bijvoorbeeld de router) en wacht nog een minuut.
  4. Download uw profiel.

Wanneer uw profiel is gedownload, start u de console opnieuw en probeert u verbinding te maken met Xbox Live.