Fout 8007065b treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Xbox Live gebruikt:

8007065b

Dit kan erop wijzen dat de Xbox Live-service onderbroken is. U kunt deze fout ook te zien krijgen wanneer u uw gamertag hebt gewijzigd, wat kan betekenen dat de wijziging van uw gamertag niet correct is toegepast op uw account.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer of er Xbox Live-servicewaarschuwingen zijn

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op de pagina Xbox Live-status of controleer of een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina verschijnt. Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Alleen voor klanten in de VS: Als een specifieke service of app onderbroken is, kunt u vragen via sms een melding te ontvangen wanneer deze weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Oplossing 2: Meld u af en start uw console opnieuw
Meld u af bij het profiel dat aan uw gamertag is gekoppeld. Start de console opnieuw en probeer u opnieuw aan te melden bij uw profiel.

Als het probleem met geen van deze oplossingen is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.