Fout 8015102A treedt op wanneer u een Xbox Live-kinderaccount probeert te verhogen naar een account voor volwassenen

U krijgt de volgende fout en foutbericht te zien wanneer u een Xbox Live-kinderaccount probeert te verhogen naar een account voor volwassenen:

Status code: 8015102A

This action cannot be performed at this time.

Als u deze fout krijgt, kan er een probleem zijn met uw account. Of er kan bijvoorbeeld een probleem zijn met uw beveiligingsgegevens.

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Ga naar account.live.com.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Klik op Beveiligingsgegevens bewerken onder Wachtwoord en beveiligingsgegevens.
  4. Controleer de gegevens in de volgende velden:
    • Telefoonnummer
    • Alternatief e-mailadres
    • Vertrouwde pc
    • Beveiligingsvraag
  5. Klik op OK nadat u de beveiligingsgegevens hebt gecontroleerd.

Nadat u uw gegevens hebt gecontroleerd, probeert u de kinderaccount opnieuw te verhogen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.