Fout 8015341b treedt op wanneer u uw Xbox Live-gamertag probeert te verplaatsen naar een andere Microsoft-account

U krijgt één van de volgende foutcodes en -berichten te zien wanneer u uw Xbox Live-gamertag probeert te verplaatsen naar een andere Microsoft-account:

Error code: 8015341b
Can't change Microsoft account

Error code: 8015341b
Can't change Windows Live ID

Dit kan betekenen dat uw Xbox Live-account en uw Microsoft-account aan verschillende regio's zijn gekoppeld.

Oplossing

Controleer de regio van uw Microsoft-account en wijzig deze indien nodig om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Ga naar Accountoverzicht en selecteer Persoonlijke gegevens bewerken.
  3. Onder Home kunt u een ander land of andere regio kiezen, die overeenstemt met de regio van uw Xbox Live-account.
  4. Nadat u het land/de regio hebt gewijzigd om overeen te komen met de regio voor uw Xbox Live-account, klikt u op Opslaan.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.