Fout 8015D000 treedt op wanneer u het Microsoft-account voor Xbox Live op uw Xbox 360 wijzigt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de Microsoft-account probeert te wijzigen die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld:

This profile cannot be downloaded right now.

Status Code 8015D000

Dit kan betekenen dat er problemen zijn met Xbox Live, dat u een verkeerd e-mailadres of wachtwoord hebt ingevoerd of dat er een probleem is met uw Microsoft-account.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer of er Xbox Live-statuswaarschuwingen zijn

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op de pagina Xbox Live-status of controleer of een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina verschijnt. Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Opmerking
Als een specifieke service of app niet actief is, kunt u Microsoft vragen u te melden wanneer de service of app weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Oplossing 2: Controleer of uw gegevens correct zijn
Zorg dat u het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd.

Oplossing 3: Controleer dat uw account niet is geblokkeerd
Als Microsoft ongewone activiteit in uw Outlook.com- of Hotmail.com-account merkt, kunnen we uw account tijdelijk blokkeren om u te beschermen. Als we uw account hebben geblokkeerd, meld u dan aan op account.live.com en volg de instructies om de blokkering te verwijderen.

Oplossing 4: Controleer de Microsoft-account gekoppeld aan uw gamertag
Als u meer dan één Microsoft-account hebt, probeert u zich misschien aan te melden met de verkeerde account. U moet zich aanmelden met de Microsoft-account die aan Xbox Live is gekoppeld.
Zo controleert u dat u de juiste Microsoft-account gebruikt:

• Meld u aan bovenaan op een willekeurige pagina op Xbox.com, zoals deze pagina.
  • Gebruik het e-mailadres en wachtwoord van de Microsoft-account die u op uw console probeert te gebruiken
  • Als u problemen hebt met uw Microsoft-account, wordt u gevraagd deze problemen op te lossen.
  • Als u bent aangemeld met de verkeerde gamertag of u wordt gevraagd een nieuwe Microsoft-account te maken, gebruikt u waarschijnlijk niet de juiste Microsoft-account.

Oplossing 5: Gebruik de Microsoft-account van uw kind
Als de Xbox Live-account een kinderaccount is, moet u de gegevens van de Microsoft-account van het kind invoeren. U moet de gegevens gebruiken die werden gebruikt om de kinderaccount te maken.

Oplossing 6: Stel het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw in

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, moet u misschien uw wachtwoord opnieuw instellen voordat u toegang krijgt tot Xbox Live.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.