Fout 8015D025 treedt op wanneer u iets koopt op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets probeert te kopen op uw Xbox 360-console:

Kan deze actie op dit moment niet uitvoeren. Probeer het later opnieuw.

Statuscode: 8015D025

Dit kan betekenen dat er meer dan één betalingsoptie in uw Microsoft-account staat.

Oplossing

Werk de betalingsopties van uw Microsoft-account bij door eventuele ongebruikte opties te verwijderen om dit probleem op te lossen. Ga hiervoor naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie verwijderen links op het scherm en volg de instructies.

Als er slechts één betalingsoptie is gekoppeld aan uw Microsoft-account, kunt u deze verwijderen via de bovenstaande stappen om de betalingsoptie te verwijderen en daarna opnieuw toevoegen door links op het scherm Betalingsoptie toevoegen te selecteren en de instructies te volgen.