Fout 80190194 treedt op wanneer u Xbox Live of Films en tv gebruikt

U krijgt een van de volgende foutberichten te zien wanneer u Xbox Live of Films en tv gebruikt:

• Sorry, er is een probleem met de Xbox service. Probeer later nogmaals.
    80190194
  • Can't play. Sorry, This item is no longer available from Xbox. Try searching for it - a newer version may be available 0xc00d133c (0x80190194)

Dit kan het volgende betekenen:

• De Xbox Live-service is tijdelijk niet beschikbaar.
  • Er kan een probleem zijn met uw Microsoft-account.
  • Uw factuurgegevens zijn wellicht niet up-to-date.
  • De content die u zoekt is mogelijk niet meer beschikbaar op Films en tv.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-10-24T12:26:30.3230262+00:00
TV, muziek en video: actief en werkend
2017-10-24T12:26:30.3230262+00:00

Oplossing 2: wijzig uw betalingsoptie

Er is wellicht een probleem met de betalingsoptie die is gekoppeld aan uw account. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie bijwerken links op het scherm en volg de instructies om uw betalingsoptie te wijzigen of bij te werken.

Oplossing 3: werk uw factuurgegevens bij

Er kan een probleem zijn met de factuurgegevens die zijn gekoppeld aan uw account. Zorg ervoor dat het factuuradres voor uw Microsoft-account overeenkomt met het factuuradres van uw creditcardmaatschappij. Zorg er ook voor dat de verloopdatum van uw creditcard niet is verstreken. Dat doet u als volgt:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Betaling en facturering.
  2. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  3. Selecteer Factuurgegevens en volg de stappen om uw factuurgegevens te controleren.

Opmerking Als er een fout staat, selecteer dan Profiel bewerken en volg de instructies om de gegevens bij te werken.

Oplossing 4: controleer of de content nog steeds beschikbaar is om te huren op Films en tv

Als u deze fout te zien krijgt wanneer u content van Films en tv probeert af te spelen die u hebt gedownload, ga dan naar de Films en tv Store en controleer of de content nog steeds beschikbaar is om te huren. Als de content niet beschikbaar is, zijn er misschien andere versies beschikbaar via andere Xbox Live-apps. Probeer de titel te zoeken op uw Xbox-console. Zie Bing zoeken gebruiken om content op Xbox Live en Xbox 360 te vinden voor meer informatie.