Fout 807b0194 treedt op wanneer u een update voor de Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende fout en foutbericht te zien wanneer u een update van de consolesoftware naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

• Cannot process update.
  • Status code: 807b0194

Dit kan betekenen dat de update niet is gedownload naar de console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem. Als een bepaalde oplossing niet werkt, gaat u u door met de volgende.

Oplossing 1: Download de update opnieuw

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de controller op de Guide-knop (X-knop in het midden van de controller).
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer Wired Network of desgevraagd de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.

Oplossing 2: Controleer uw Xbox Live-verbinding

Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, raadpleegt u Ondersteuning netwerken Xbox 360.

Oplossing 3: Zorg dat u genoeg opslagruimte hebt

Voor de meest recente consolesoftware-update is minstens 190 MB aan opslagruimte vereist (of 256 MB als u in Japan woont). Als er niet voldoende vrije ruimte is, moet u ruimte maken door items te verplaatsen of verwijderen. Zie hiervoor Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

Oplossing 4: Wis de systeemcache

Wellicht kunt u het probleem oplossen door de tijdelijke bestanden van de console te verwijderen. Volg de instructies in Hoe u de cache op een Xbox 360 wist en probeer de update opnieuw te downloaden.

Oplossing 5: Plaats het opslagapparaat opnieuw

• Als u een Xbox 360-geheugenkaart of USB-flashstation gebruikt in plaats van een harddisk, verwijdert u de geheugenkaart of het USB-flashstation en plaatst u deze opnieuw.
  • Als u een harddisk hebt, volgt u de instructies in Een Xbox 360-harddisk toevoegen of verwijderen.

Probeer nadat u het opslagapparaat opnieuw hebt geplaatst, nogmaals om de update te downloaden.

Oplossing 6: Kopieer de update naar een USB-flashstation, naar een cd of naar een dvd

Kopieer de console-update van uw computer naar een USB-flashstation, naar een cd of naar een dvd. Installeer de update daarna opnieuw op de console. Dat doet u als volgt:

De console-update kopiëren naar een USB-flashstation

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.

1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
  2. Download het updatebestand.
  3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  4. Pak het bestand uit.
    • Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
    • Als u met een oudere versie van Windows werkt, hebt u een speciaal programma nodig (bijvoorbeeld WinZip) om het bestand uit te pakken.
  5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
  6. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
  7. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
  8. Start de console opnieuw.
  9. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Kopieer de console-update naar een cd of dvd

U kunt de update ook downloaden naar uw computer, de update op een cd of dvd kopiëren en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
  2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  3. Pak het bestand uit.
    • Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
    • Als u met een oudere versie van Windows werkt, hebt u een speciaal programma nodig (bijvoorbeeld WinZip) om het bestand uit te pakken.
  4. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
  5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en geef op dat u de bestanden naar de cd wilt schrijven (branden).
  6. Wanneer de bestanden op schijf zijn gebrand, haalt u de schijf uit de computer en plaatst u de schijf in het schijfstation van de Xbox 360-console.
  7. Start de console opnieuw.
  8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Als u een foutcode zoals xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 te zien krijgt nadat u de update naar een flashstation, naar een cd of naar een dvd kopieert en de update daarna op de console installeert, neemt u contact op met Xbox Support.