Fout 807b019f treedt op wanneer u content afspeelt op Xbox 360

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u content op de Xbox 360-console probeert af te spelen:

Can't find the content.
Status code: 807b019f

Dit betekent dat uw console geen verbinding kan maken met Xbox Live, waarschijnlijk omwille van systeemonderhoud, een tijdelijk probleem met Xbox Live of een probleem met de netwerkconfiguratie.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem. Als een bepaalde oplossing niet werkt, gaat u door met de volgende.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Het is mogelijk dat sommige Xbox Live-functies niet beschikbaar zijn omwille van een tijdelijk probleem met Xbox Live of tijdens gepland systeemonderhoud. Ga naar Status van Xbox Live-service om de status van de Xbox Live-service te bepalen.

Oplossing 2: Test de Xbox Live-verbinding

Volg deze stappen om de verbinding met Xbox Live te testen:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Network Settings.
  3. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  4. Selecteer Test Xbox Live Connection.

Oplossing 3: Wis de systeemcache

Volg deze stappen om de systeemcache te wissen:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.
  2. Start de console opnieuw.

Oplossing 4: Download de content

Probeer de content die u wilt afspelen te downloaden en daarna af te spelen. Zie Uw downloadgeschiedenis van Xbox Live bekijken op uw computer of Xbox 360-console voor informatie over hoe u gekochte content kunt downloaden.

Oplossing 5: Open netwerkpoorten

Om toegang te krijgen tot Xbox Live, moeten er meerdere poorten geopend zijn in uw netwerkhardware of firewall. Zie Netwerkpoorten die worden gebruikt door Xbox Live voor informatie over welke poorten geopend moeten zijn voor Xbox Live.

Oplossing 6: Netwerksnelheid verbeteren

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, als de verbinding vaak wordt verbroken of u bepaalde content niet kunt zien, probeer dan uw netwerksnelheid te verbeteren. Zie de Oplossing voor trage prestaties van Xbox 360 voor hulp.

Oplossing 7: Controleer of er problemen met de netwerkverbinding of met uw ISP zijn

U kunt wellicht geen verbinding maken met Xbox Live of sommige Xbox Live-functies niet gebruiken als uw internetserviceprovider (ISP) beperkingen heeft gesteld aan de bandbreedte of aan de duur van de verbinding. Neem contact op met uw ISP om te vragen of er beperkingen zijn die de oorzaak van de time-out van uw verbinding kunnen zijn.