Fout 807B01F6 treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox 360

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en bericht te zien krijgt wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op uw Xbox 360-console:

807B01F6

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. Please try again later.

Dit kan betekenen dat er problemen zijn met de Xbox Live-service of dat de service onderbroken is.

Oplossing

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of controleer of er een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er momenteel servicewaarschuwingen of onderbrekingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Alleen voor klanten in de VS: Als een specifieke service of app onderbroken is, kunt u vragen via sms of een gesproken bericht een melding te ontvangen wanneer de onderbreking is opgelost. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.