Fout 8C210007 treedt op wanneer u zich registreert voor een gratis proefversie van Xbox Live Gold

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u zich probeert te registreren voor de gratis proefversie van 30 dagen van het Xbox Live Gold-lidmaatschap:

Sorry, there's a problem with Xbox service. Try again later. For more help with this problem go to (www.xbox.com/errorhelp)
Status code: 8C210007

Dit kan het volgende betekenen:

• De Xbox Live-service is onderbroken.
  • De factuurgegevens voor uw Xbox Live-account zijn niet correct.
  • Uw console kan geen verbinding maken met de Xbox-servers.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-08-20T11:00:31.5006745+00:00

Oplossing 2: Controleer de gegevens in uw Microsoft-account. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Meld u aan ­ bij uw Microsoft-account.
  2. Klik op Betaling en facturering en selecteer Factureringsgegevens.
  3. Volg de stappen om uw account te controleren.
  4. Controleer uw factuurgegevens. Klik op Profiel bewerken als u uw adres moet updaten. Klik vervolgens op Betalingsopties en selecteer een betalingsmethode. Controleer de gegevens voor elke betalingsmethode.
  5. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
  6. Probeer u opnieuw te registreren voor de gratis proefversie van 30 dagen van het Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Oplossing 3: Los problemen met uw verbinding met de Xbox-server op. Probeer hiervoor de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.