Statuscode C000-0022 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Probleem

Als u deze statuscode en dit foutbericht te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden, is er met uw console geknoeid of is deze aangepast en is de console geblokkeerd.

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

Opmerking De tekens "x" in de statuscode variëren.

Uw console maakt geen verbinding meer met Xbox Live, kan geen software-updates installeren of nieuwe games spelen waarvoor een update van de consolesoftware vereist is. Informatie over Xbox Live-consoleblokkeringen.

Oplossingen

Volg deze stappen om offline te gamen op uw console wanneer deze geblokkeerd is:

1. Koppel de netwerkkabel los of verwijder de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.
  2. U moet automatisch aanmelden uitschakelen, zodat u offline kunt gamen. Automatisch aanmelden uitschakelen:
    1. Start de console opnieuw.
    2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
    3. Druk op de Guide-knop op de controller.
    4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
    5. Selecteer Sign-in Preferences.
    6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
    7. Druk op B op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

U kunt uw bestaande games nu offline spelen op de console. Eventuele pogingen om bij Xbox Live aan te melden of de consolesoftware bij te werken, zullen een foutmelding opleveren.