Foutcode C000-0032 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Overzicht

Als u foutcode C000-0032 te zien krijgt wanneer u een update van het Xbox Dashboard probeert te downloaden, kan er een probleem zijn met uw verbinding met Xbox Live.

Lees deze pagina voor meer informatie over foutcode C000-0032 en wat u eraan kunt doen.

Als u foutcode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (de groepen "xxxx" in de foutcode variëren op basis van andere factoren, zoals de regio) te zien krijgt wanneer u een update van het Xbox Dashboard probeert te downloaden, betekent het dat de download is mislukt.

Op deze pagina

Foutcode en bericht

Foutcode C000-0032 wordt voorafgegaan door het volgende bericht:

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Probleem

Als u dit bericht en deze foutcode te zien krijgt, zijn er problemen met het maken of behouden van de verbinding met Xbox Live.

Oplossingen

1. Probeer de update opnieuw te installeren.
  2. Maak een directe verbinding tussen uw console en uw modem via een Ethernet-kabel. Op dit moment mogen er geen andere apparaten op uw modem zijn aangesloten.
  3. Als u nog steeds problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, raadpleegt u Verbindingsproblemen met Xbox Live.

Opmerking U kunt uw consolesoftware ook bijwerken door de update naar een USB-flashstation of een schijf te kopiëren. Zie Problemen met updates van consolesoftware oplossen.