Foutcode c00cee04 treedt op wanneer u Xbox Live probeert te gebruiken

Overzicht

Als u foutcode c00cee04 te zien krijgt wanneer u Xbox Live probeert te gebruiken, kan er een probleem zijn met Xbox Live of met de bestanden die op uw Xbox 360-console zijn opgeslagen.

Lees deze pagina voor meer informatie over foutcode c00cee04 en wat u eraan kunt doen.

Op deze pagina

Foutcode en bericht

Foutcode c00cee04 bevat het volgende bericht:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: c00cee04

Probleem

Als u dit bericht en deze foutcode te zien krijgt, kan dit betekenen dat er systeemonderhoud aan Xbox Live Marketplace wordt uitgevoerd of dat systeembestanden op uw console tijdelijk beschadigd zijn.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen om het probleem op te lossen:

Oplossing 1: Probeer het later opnieuw

Wacht enkele minuten en probeer het opnieuw. Xbox Live is wellicht niet beschikbaar vanwege systeemonderhoud. Als u de status van Xbox Live wilt controleren, gaat u naar Service Status en zoekt u in het gedeelte “Service Status” naar een mededeling dat Xbox Live uit de lucht is.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Wis de systeemcache van de Xbox 360-console

In de cache worden items opgeslagen zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van uw vrienden. Als u de cache wist, worden dergelijke tijdelijke bestanden en gegevens van uw console verwijderd.

Opmerking Als u de systeemcache wist, blijven de volgende items bewaard:

• Uw gamertag
  • Content die u hebt gedownload
  • Gamebestanden
  • Consolesoftware-updates

De systeemcache wissen:

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Wis de systeemcache van Xbox Live op de Xbox 360-console

Op de Xbox 360-console worden ook tijdelijke bestanden van Xbox Live opgeslagen. Zo kunt u deze tijdelijke bestanden van uw console wissen:

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer het primaire opslagapparaat.
  3. Selecteer System Items.
  4. Selecteer Marketplace System Data.
  5. Selecteer Delete.
  6. Start de console opnieuw.
  7. Meld u aan bij Xbox Live.
Neem contact op met Xbox Support als het probleem nog steeds optreedt nadat u de oplossingen op deze pagina hebt geprobeerd.

Verwante problemen