De functie My Pins van het Xbox 360 Dashboard

Overzicht

U kunt uw favoriete games, toepassingen en inhoud vastmaken aan de lijst met My Pins op het Xbox Dashboard. U kunt uw vastgemaakte inhoud dan direct vanaf het Dashboard openen.

Een pin maken

Er zijn verschillende manieren om een toepassing, game of webpagina vast te maken aan uw lijst met My Pins. Een eenvoudige manier is een pin direct te maken vanaf uw lijst met Recent. Dat doet u als volgt:

1. Vanaf Xbox Home selecteert u Recent.
  2. Markeer een item dat u wilt vastmaken druk op X om Details te bekijken.
  3. Selecteer Pin to Home.

U kunt een pin maken vanaf overal waar u toegang hebt tot Details of Overview van inhoud, zoals My Apps of My Games.

U kunt ook een koppeling naar een bepaalde webpagina in Internet Explorer vastmaken. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Apps en selecteer My Apps.
  2. Start Internet Explorer.
  3. Druk op Y om de Web Hub te openen. Voer het adres van een website in en selecteer Done.
  4. Druk opnieuw op Y en selecteer het pictogram Favorites op de adresbalk.

Zo wordt de webpagina opgeslagen in uw lijst met favorieten. Alle favorieten van Internet Explorer zijn beschikbaar in My Pins op Xbox Home.

Een pin verwijderen of een pin op de voorgrond plaatsen

U kunt een pin op de voorgrond plaatsen of verwijderen. Dat doet u als volgt:

Een pin verwijderen

1. Vanaf Xbox Home selecteert u My Pins.
  2. Markeer een pin en druk op X.
  3. Selecteer Remove Pin.

Een pin op de voorgrond plaatsen

1. Vanaf Xbox Home selecteert u My Pins.
  2. Markeer een pin en druk op Y.