Een avataritem dat u hebt gekocht dragen of gebruiken

Uw avataritem zoeken en dragen

Nadat u een avataritem hebt gekocht, wordt u gevraagd of u het item wilt dragen. Als u Yes selecteert, verschijnt het item automatisch op uw avatar. Als u het item later wilt dragen, gaat u naar de Avatar Editor. Of download het avataritem naar uw console, waar u het item kunt zoeken en dragen. Dat doet u als volgt:

1. Kies uw profiel op de console en meld u aan.
  2. Ga naar social, selecteer uw avatar en druk op de A-knop.
  3. Selecteer Customize Avatar.
  4. Selecteer Change My Style.

De software van de Xbox 360-console wordt regelmatig bijgewerkt. Als u niet over de laatste update beschikt, kunt u misschien een bepaald avataritem niet zien of gebruiken. U kunt ook ontdekken of uw avataritems moeten worden bijgewerkt. Volg stap 1 tot en met 3 hierboven en als u wordt gevraagd uw avatar bij te werken, volgt u de instructies op het scherm.

Gebruik de volgende oplossingen als u een avataritem niet ziet of niet kunt gebruiken.

Oplossing 1: Controleer of u de juiste gamertag gebruikt

Items van de Avatar Store en avatarbeloningen zijn alleen beschikbaar voor de gamertag die het item heeft gekocht of ontgrendeld. Als u een avataritem met een andere gamertag wilt gebruiken, moet die gamertag het item ook kopen of ontgrendelen.

Offline gamertags (niet Xbox Live-gamertags) kunnen geen items van de Avatar Store gebruiken.

Oplossing 2: Download het item opnieuw

Probeer het avataritem opnieuw te downloaden vanuit uw downloadgeschiedenis. Zie Content opnieuw downloaden van Xbox Live.

Oplossing 3: Kijk of het avataritem op het Dashboard verschijnt

Sommige games ondersteunen bepaalde avataritems niet, zoals voorwerpen. Om na te gaan of het probleem te maken heeft een specifieke game, geeft u uw avatar weer in het Xbox 360 Dashboard. Als het avataritem wel in het Dashboard maar niet in een game werkt, worden avataritems misschien niet ondersteund in de game.

Oplossing 4: Verander het figuur of geslacht van uw avatar

Sommige items van de Avatar Store en avatarbeloningen zijn alleen beschikbaar voor een enkele figuur of een bepaald geslacht. Sommige beloningen hebben een mannelijke en vrouwelijke versie, die verschillend kan zijn. Als u het figuur of geslacht van uw avatar verandert, zijn eerder gekochte avataritems of ontgrendelde avatarbeloningen mogelijk niet beschikbaar.