Overzicht van Xbox Music

Met pc's en tablets met Windows 8 en Windows RT kunt u miljoenen nummers gratis streamen via Xbox Music. Zo kunt u zoeken naar elke artiest, nummer of volledig album en onmiddellijk afspelen wat u maar wilt.

Xbox Music-app

De Xbox Music-app is gratis bij Windows 8 en Windows RT. U kunt er muziek mee kopen en streamen (maar ook uw eigen muziek beluisteren) via uw pc. Als u een Xbox Music-pas hebt, kunt u ook muziek streamen via de cloud naar uw andere apparaten.

Meer informatie over de Music-app.

Xbox Music-pas

Met een Xbox Music-pas kunt u nummers streamen of muziek kopen via uw pc, tablet, Xbox-console of Windows Phone zonder dat deze onderbroken wordt door advertenties. Als u Windows 8 of Windows RT hebt, kunt u muziek gedurende een bepaalde tijd naar uw pc streamen zonder dat u een Music-pas hoeft te kopen. Meer lezen over de Xbox Music-pas of er nu één kopen.

Xbox Music Store

In de Xbox Music Store en Windows Phone Store vindt u fantastische nummers, albums, podcasts en nog veel meer om te beluisteren. Sommige items kunnen gratis worden afgespeeld of gedownload of er kan een voorbeeld van worden afgespeeld, maar de meeste items kunnen worden aangeschaft via de Music-app in Windows 8 en Windows RT en via uw Windows Phone.

Zie voor meer informatie Hoe u muziek koopt via de Xbox Music Store voor Windows 8, Windows RT of Windows Phone en Xbox Music en Xbox Video: Een keer kopen, overal spelen.

Downloaden

Een van de voordelen van uw Xbox Music-pas is dat u zoveel muziek van de Xbox Store kunt downloaden als u wilt. Nadat u met de Music-pas muziek hebt gedownload, kunt u deze op de computer afspelen en synchroniseren met een apparaat om onderweg te beluisteren.

Zie Veelgestelde vragen over muziek synchroniseren voor meer informatie.

Muziek streamen

Met Xbox Music in de Music-app krijgt u toegang tot miljoenen nummers, die u onmiddellijk gratis kunt streamen naar uw pc of tablet. En u kunt afspeellijsten samenstellen en opslaan, voor nog snellere toegang tot uw favoriete nummers. Met een abonnement op de Xbox Music-pas kunt u muziek streamen naar:

• Uw Xbox 360-console.
  • Elke computer wanneer u de Music-app of de Zune Muziek- + videosoftware gebruikt.
  • Zune HD-spelers en Windows Phones die zijn gekoppeld aan uw Xbox Music-pas.

Zie Over Xbox Music-pas voor meer informatie over wat u ermee kunt doen.

Music Cloud

Een van de beste functies van Xbox Music is dat u toegang krijgt tot uw persoonlijke muziekcollectie via de cloud. Wanneer u muziek toevoegt aan de Music Cloud, kunt u deze afspelen via de Xbox-console, uw Windows Phone 8 of een andere pc (nadat u zich hebt aangemeld met uw Microsoft-account).

Zie Veelgestelde vragen over muziek synchroniseren naar de cloud en Muziek toevoegen aan Xbox Music in Windows 8 voor meer informatie over hoe u muziek toevoegt aan de Music-app en de cloud.