Aanmelden
Deze pagina delen

Beslissen of u Xbox Video wilt streamen of downloaden naar uw Xbox 360

Wanneer u een video koopt of huurt, moet u kiezen of u de video wilt streamen of downloaden. Dit artikel helpt u deze beslissing te nemen.

Streamen om nu te bekijken

Voor streamen is veel bandbreedte nodig; het is dus geweldig als u een snel netwerk en een snelle internetverbinding hebt. En het is de enige optie als u een video meteen wilt bekijken.

Wanneer u een video probeert te streamen op uw Xbox 360-console, wordt een verbindingstest uitgevoerd. Als uw netwerk niet snel genoeg is om de video te streamen, wordt u daarvan op de hoogte gesteld voordat u de betaling bevestigt.

Opmerking Als u de video niet kunt streamen in HD, kunt u misschien de SD-versie (standard definition) streamen.

Probeer de Oplossing voor trage prestaties van Xbox 360 voor informatie om de snelheid van uw netwerk te verbeteren.

Downloaden om later te bekijken

Downloaden is een goede keuze als u een tragere internetverbinding hebt. Downloaden is ook goed als u er zeker van wilt zijn dat u de beste videokwaliteit krijgt. U kunt de video ook offline bekijken. We bevelen een breedband internetverbinding aan, zoals een kabel of DSL, om Xbox Video te bekijken. Het downloaden van video's wordt door de meeste internetverbindingen ondersteund.

Na bevestiging van de betaling start de download onmiddellijk. De knop Afspelen verschijnt wanneer het downloaden van de video is begonnen. Selecteer gewoon de knop Afspelen om te kijken. Of u kunt de download voltooien en naar uw videoverzameling gaan om de video later af te spelen.

Neem contact op met Xbox Support als u problemen hebt om video's te streamen of te downloaden.