Xbox-video's op de Xbox 360-console bekijken

Overzicht

Wanneer u een video koopt in de Xbox Video Store, kunt u deze via de Xbox 360-console bekijken op een tv of beeldscherm met standard-definition (SD) of high-definition (HD).

Opmerking Wanneer u een film huurt in de Xbox Video Store, kunt u deze alleen bekijken op het apparaat waarvoor deze werd gehuurd (uw console, computer of Windows Phone).

Apparaten

Tv-scherm of beeldscherm

Als u video's met high-definition in HD-kwaliteit op uw HDTV of beeldscherm wilt bekijken, moet u deze afspelen en bekijken op voor HD geschikte hardware via HDMI-, component- of VGA-videokabels.

Hier vindt u twee eenvoudige manieren om een HD-video die u hebt gekocht of gehuurd in de Xbox Video Store op een compatibele HDTV te bekijken:

• Verbonden met een Xbox 360-console. Download de video van de Xbox Video Store naar uw Xbox 360-console en speel de video af op uw HDTV via een HDMI-kabel, de Xbox 360 component HD AV-kabel of de Xbox 360 VGA HD AV-kabel.

Volledige 1080p resolutie is alleen beschikbaar bij een Xbox 360-console en vereist een voor 1080p geschikte HDTV met HDCP ingeschakeld, plus een HDMI-kabel of de Xbox 360 VGA HD AV-kabel.

Als uw thuisnetwerk snel genoeg is, kunt u video's ook streamen. Met de HDMI-aansluiting van de Xbox 360-console of de Xbox 360 VGA HD AV-kabel kunt u resoluties tot 1080p bekijken. Met de Xbox 360 component HD AV-kabel kunt u resoluties tot 720p of 1080p bekijken.

• SD-video's. U kunt SD-video's op de meeste tv's bekijken met een van de volgende onderdelen:
    • Xbox 360 component HD AV-kabel
    • Xbox 360 VGA HD AV-kabel
    • Xbox 360 composiet AV-kabel of Xbox 360 S-Video AV-kabel.

Welke kabel u moet gebruiken, hangt af van de AV-ingang op uw tv-toestel.

Schermresolutie

Verschillende factoren beïnvloeden de resolutie die u te zien krijgt wanneer u een video bekijkt die u hebt gehuurd of gekocht in de Xbox Video Store, inclusief de beeldkwaliteit van de video zelf (HD of SD), de capaciteiten van de speler, de kabel die wordt gebruikt om het videosignaal van het apparaat naar het scherm te sturen en de capaciteiten van uw scherm.