Xbox Live-status

Services

• Beperkt

Sociaal en gaming

2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Matchmaking in games, opslag in de cloud, vrienden vinden, Game DVR, klassementen, avatar bewerken of afbeeldingen

2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox One
    xbox one outage;Sociaal en gaming,
    Xbox 360
    xbox 360 outage;Sociaal en gaming,
    Xbox op andere apparaten
    xbox other outage;Sociaal en gaming,
    Xbox op Windows 10
    xbox on windows outage;Sociaal en gaming,

Betrokken services:

• Neem gamevideo's op

Laatste update:

Onze technici en ontwikkelaars zijn actief opzoek naar een oplossing om het probleem te verhelpen dat sommige leden ondervinden met het bekijken van achievements, de vriendenlijst of de activiteiten van vrienden. Blijf op de hoogte en bedankt voor al je geduld.

• Normaal

Xbox Live-coreservices

• Normaal

Content kopen en gebruiken

• Normaal

TV, muziek en video

Live-tv; Video Store Groove of Films en tv, inclusief bladeren, kopen, downloaden en streamen

Games

Normaal

Alle games functioneren normaal.

Website

• Normaal

Website

Online zoeken, forums, hulpcontent of beschikbaarheid Xbox.com

• Apps

Normaal

Alle apps functioneren normaal.