Fout 0xc00d36c4 treedt op wanneer u een nummer of video afspeelt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u een nummer probeert te beluisteren of een muziekvideo probeert te bekijken in Xbox Music, Films en tv of Xbox-mediaspeler:

0xc00d36c4
This item's file format may be unsupported, the file extension may be incorrect, or the file may be corrupted.

Dit betekent dat de bestandsindeling van de muziek of de video niet wordt ondersteund. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als de muziek of video de bestandsindeling MKV, FLAC of MIDI heeft.

Oplossingen

Probeer een van de volgende oplossingen voor het probleem:

• Oplossing 1: speel het bestand in een andere mediaspeler af. Probeer het bestand bijvoorbeeld Windows Media Player af te spelen.
  • Oplossing 2: converteer het bestand naar een indeling die wel wordt ondersteund. Converteer het bestand bijvoorbeeld naar WMA, WMV of MP3.
  • Oplossing 3: raadpleeg de informatie op deze pagina voor Xbox 360: Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360.