Fout C00D1197 treedt op bij gebruik van de Zune-software

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten. Zie de Veelgestelde vragen over de stopzetting van Zune voor meer informatie.

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een nummer of video probeert af te spelen met de Zune-software:

C00D1197

Dit kan betekenen dat het nummer of de video is verplaatst, een andere naam heeft gekregen of is verwijderd van uw computer, of het nummer of de video is opgeslagen op een computer of opslagapparaat dat momenteel niet beschikbaar is.

Oplossingen

Als u een nummer of video in uw Zune-collectie probeert af te spelen

Het nummer of de video die u probeert af te spelen, kan verplaatst zijn, een andere naam gekregen hebben of verwijderd zijn van uw computer door een ander programma dan de Zune-software, zoals Windows Explorer.

• Als u het item hebt verplaatst: Probeer het terug te verplaatsen naar de vorige locatie.
  • Als u het item een andere naam hebt gegeven: Probeer het terug de oorspronkelijke naam te geven.
  • Als u het item hebt verwijderd: Probeer het op te halen uit de Prullenbak.

Als het probleem aanhoudt: Verwijder het nummer uit uw collectie (klik met de rechtermuisknop op het item en klik op Verwijderen) en probeer het item opnieuw te downloaden.

Als u een nummer of video probeert af te spelen die is opgeslagen op een andere computer of extern opslagapparaat

Controleer dat uw computer en de computer of het opslagapparaat dat u probeert te bereiken zijn verbonden met het netwerk. (Als de andere computer een server is, kan deze bezet of tijdelijk onbeschikbaar zijn. Probeer het later opnieuw).

Als het nummer of video deel uitmaakt van een afspeellijst die u hebt toegevoegd aan de Zune-software

Het nummer of de video is misschien niet goed gedownload. Probeer het nummer of de video opnieuw te downloaden.