Afspelen van Xbox Music is offline niet beschikbaar op een Android-apparaat

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u uw Android-apparaat start en de Xbox Music-app start:

Sorry maar offline afspelen wordt niet ondersteund op uw apparaat. Ga voor meer informatie naar http://support.xbox.com.

Wanneer u naar uw afspeellijst gaat, krijgt u de optie Offline maken niet te zien.

Meer informatie

Dit kan gebeuren om een van de volgende redenen:

• De Xbox Music-app ondersteunt op dit moment geen Android-apparaten met een processor van Intel of MediaTek. Raadpleeg de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant van het apparaat om te weten te komen of er in uw apparaat een processor van Intel of MediaTek zit. U kunt online content wel nog streamen naar deze apparaten als u verbonden bent met het internet.

Android 4.4.2 wordt alleen ondersteund voor offline afspelen op de apparaten Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7.