Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Een Xbox Music-afspeellijst maken in de Xbox Music-app op een iPhone

Een afspeellijst toevoegen

Via uw Xbox Music-pas kunt u een afspeellijst in de Xbox Music-app op een iPhone aanmaken.

Volg deze stappen in de Xbox Music-app op een iPhone:

  1. Meld u aan bij de Xbox Music-app met de Microsoft-account die aan uw Xbox Music-pas is gekoppeld.
  2. Selecteer Playlist.
  3. Selecteer of raak het "+"-teken aan.
  4. Voer een naam in voor de playlist.
  5. Selecteer Aanmaken.

Verwante problemen

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens over.
Geef om je privacy te beschermen geen contactinformatie op bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact met ons opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een Xbox Music-afspeellijst maken in de Xbox Music-app op een iPhone" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?