Kinect voor Windows - pagina voor softwareontwikkelaars

Als u een softwareontwikkelaar bent en u wilt de kit voor softwareontwikkeling (SDK) van Kinect voor Windows downloaden, gaat u naar Kinect voor Windows en klikt u op DEVELOP.

Als u hulp wilt bij de ontwikkeling van uw softwaretoepassingen, gaat u naar Kinect for Windows of Contact Us.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens over.
Geef om je privacy te beschermen geen contactinformatie op bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact met ons opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Kinect voor Windows - pagina voor softwareontwikkelaars" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?