Kinect voor Windows repareren

Als uw Kinect-sensor voor Windows moet worden gerepareerd, kunt u een reparatie aanvragen bij het Xbox online servicecentrum. Het proces voor online reparatie is eenvoudig en u ontvangt regelmatig updates over de status van de reparatie.

Zie de volgende relevante artikels over Kinect voor Xbox 360 voor meer informatie over de reparatie van de Kinect-sensor: