Kinect voor Windows

Wees zelf de controller op uw Windows-computer

Het maakt niet uit of u lesgeeft aan studenten, werknemers traint, producten vervaardigt of ontelbare andere opties verkent met interactie tussen mens en computer, met Kinect voor Windows kunt u steeds iets fantastisch creëren.

Op deze pagina

Uw Kinect-sensor voor Windows instellen

Kinect voor Windows instellen

Meer informatie over instellen, systeemvereisten en informatie over garantie voor Kinect voor Windows.

Gekende problemen en tips om problemen op te lossen

Gekende problemen bij Kinect voor Windows

Problemen met de Kinect-sensor voor Windows oplossen.

Uw Windows-toepassing werkt niet met een Kinect-sensor voor Xbox 360

Informatie over wat u kunt doen als de toepassing die geschikt is voor Kinect voor Windows niet met uw Kinect-sensor voor Xbox 360 werkt.

Uw Windows-toepassing detecteert een fout met uw Kinect-sensor voor Windows

Informatie over wat u kunt doen als uw toepassing die geschikt is voor Kinect voor Windows een fout met uw Kinect-sensor voor Windows meldt.

Uw Windows-toepassing detecteert een niet aangesloten Kinect-sensor voor Windows

Fout met een niet aangesloten Kinect-sensor voor Windows oplossen.

Voor uw Windows-toepassing is een Kinect-sensor voor Windows nodig

Informatie over wat u kunt doen als de Windows-toepassing waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is uw sensor niet detecteert.

Uw Windows-toepassing herkent uw Kinect-sensor voor Windows niet

Informatie over wat u kunt doen als de sensor die u hebt aangesloten niet wordt herkend door uw Windows-toepassing als een Kinect-sensor voor Windows.

Uw Windows-toepassing kan niet communiceren met een Kinect-sensor voor Windows omwille van beperkingen in bandbreedte

Informatie over hoe u communicatiefouten met Kinect voor Windows kunt oplossen die worden veroorzaakt doordat er te veel apparaten zijn aangesloten op uw computer.

Voor uw Windows-toepassing is een Kinect-sensor voor Windows nodig, maar deze wordt reeds gebruikt door een andere Windows-toepassing

Informatie over wat u kunt doen als een Windows-toepassing de communicatie van uw Kinect-sensor met een andere Windows-toepassing verhindert.

Kinect-sensor voor Windows repareren

Kinect-sensor voor Windows repareren

Meer informatie over hoe u uw Kinect-sensor voor Windows kunt laten repareren.

Softwareontwikkelaars

Kinect voor Windows - pagina voor softwareontwikkelaars

Download de Kinect voor Windows SDK en krijg ondersteuning voor ontwikkelaars.

Informatie over productgarantie en -veiligheid

Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows

Download de garantie of bekijk de informatie over productveiligheid voor uw Kinect-sensor voor Windows.