Gekende problemen met Kinect voor Windows en tips om problemen op te lossen

Oplossingen

Foutberichten: "Device not supported" of "No Kinect device found"

Als u één van deze foutberichten krijgt, gebruikt u waarschijnlijk een Kinect-sensor voor Xbox 360 en niet de nieuwe Kinect-sensor voor Windows. Zorg dat uw sensor de Kinect-sensor voor Windows is: Als er op de voorzijde "Xbox 360" staat, is dit de Kinect voor Xbox 360 en niet de Kinect voor Windows.

Als u een softwareontwikkelaar bent, kunt u de Kinect-sensor voor Xbox 360 samen met uw computer gebruiken om de software waaraan u werkt te testen. Voor de volledige ervaring met Kinect voor Windows raden we echter aan dat u de Kinect voor Windows SDK downloadt en gebruikt met een Kinect-sensor voor Windows.

Slechte reactie of prestaties

Als uw Kinect-sensor voor Windows niet goed reageert of werkt, is het mogelijk dat er te veel ander apparaten zijn aangesloten op de USB-poorten van uw computer. Koppel de andere apparaten los en probeer de Kinect-sensor opnieuw. Als u de andere apparaten reeds hebt losgekoppeld, probeert u de Kinect-sensor op een andere USB-poort aan te sluiten. Als u een USB-hub gebruikt, koppelt u deze los en sluit u de Kinect-sensor voor Windows rechtstreeks aan op uw computer.

Zorg ervoor dat de recentste versies van het besturingssysteem en de stuurprogramma's voor hardware op uw computer zijn geïnstalleerd. Ga naar Windows Update om deze updates op te halen.