Kinect voor Windows instellen

Oplossingen

Uw Kinect-sensor voor Windows instellen

Volg deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat de Microsoft Kinect-sensor voor Windows goed werkt. (Sommige van deze aanbevelingen verwijzen naar relevante informatie over Kinect voor Xbox 360)

• Zorg ervoor dat uw computer op Windows 7 draait en dat de recentste stuurprogramma's van Windows Update zijn geïnstalleerd.
  • Centreer de sensor horizontaal voor uw monitor of beeldscherm of volg de instructies voor instellen in de toepassing.
  • Plaats de sensor op een vlak en stabiel oppervlak, niet aan de rand.
  • Plaats de sensor niet op een luidspreker of een trillend oppervlak.
  • Draai niet zelf aan de sensor.
  • Zorg ervoor dat de sensor vrij kan draaien en dat de voorkant niet gehinderd wordt door stroomkabels, computerkabels of andere voorwerpen.
  • Plaats de sensor niet in direct zonlicht.
  • Om eventuele problemen met spraakherkenning te voorkomen, houdt u het achtergrondgeluid laag (plaats de sensor bijvoorbeeld niet in de buurt van een ventilator, luidspreker of een luide machine).
  • Houd de lens schoon.
  • Als u een accessoire voor montage gebruikt, zorg er dan voor dat u de sensor correct monteert.
  • Zie Kinect gebruiken met frontprojectie-tv's als u uw Kinect voor Windows met een frontprojectie-tv gebruikt.

Systeemvereisten

Voor Kinect voor Windows is het volgende nodig:

• Een van de volgende besturingssystemen:
    • Windows 7
    • Windows Embedded Standard 7

• Hardwarevereisten
    • 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
    • Processor van 2,66 GHz met dubbele kern of snellere processor
    • Dedicated USB 2.0 bus
    • 2 GB RAM
    • Een Kinect-sensor voor Windows

• Softwarevereisten

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag over uw Kinect-sensor voor Windows? Ga naar de Veelgestelde vragen over Kinect voor Windows voor de recentste informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

Koppelingen over garantie en informatie over productveiligheid