Uw Windows-toepassing detecteert een fout met uw Kinect-sensor voor Windows

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op uw computer detecteert uw Windows-toepassing een fout met uw Kinect-sensor voor Windows.

Probleem

Uw Kinect-sensor voor Windows is aangesloten op uw computer, maar er is een fout opgetreden die moet worden onderzocht.

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen:

• Koppel de Kinect-sensor voor Windows los en sluit deze weer aan.
  • Start uw computer opnieuw op.

Als het probleem met deze oplossingen niet is verholpen, neemt u contact op met Support. Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen, vraagt u een reparatie van uw Kinect-sensor voor Windows aan bij Reparatie Kinect voor Windows.