Uw Windows-toepassing detecteert een niet aangesloten Kinect-sensor voor Windows

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op de computer detecteert uw Windows-toepassing dat een Kinect voor Windows-sensor niet is aangesloten op een stroombron.

Probleem

Uw Kinect voor Windows-sensor is aangesloten op uw computer via de USB-kabel, maar het netsnoer is niet aangesloten op een stroombron.

Oplossing

Sluit het netsnoer van uw Kinect-sensor voor Windows aan op een stroombron.