Uw Windows-toepassing kan niet communiceren met een Kinect-sensor voor Windows omwille van beperkingen in bandbreedte

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op uw computer kan de Windows-toepassing waarbij u een Kinect-sensor voor Windows probeert te gebruiken niet communiceren met de sensor omwille van beperkingen in bandbreedte.

Probleem

Samen met de Kinect-sensor voor Windows zijn er te veel andere apparaten (toetsenbord, muis of andere randapparatuur) aangesloten op de USB-poorten van uw computer.

De Kinect-sensor voor Windows heeft het grootste gedeelte van de USB-bandbreedte van een USB-controller nodig. Als er andere apparaten via USB-poorten zijn aangesloten op uw computer die ook deze bandbreedte proberen te gebruiken, is het mogelijk dat de Kinect-sensor voor Windows niet meer werkt.

Oplossing

Probeer deze oplossingen om het probleem met USB-bandbreedte op te lossen:

• Koppel alle andere ongebruikte USB-apparaten los.
  • Gebruik een andere USB-poort op de computer. Sluit de sensor indien mogelijk aan op een USB 2.0-poort.
  • Als u een USB-hub gebruikt, koppelt u de Kinect-sensor voor Windows los van de hub en sluit u deze rechtstreeks aan op uw computer.

Koppel daarna de Kinect-sensor voor Windows los en sluit deze weer aan.

Meer informatie

Dit probleem treedt op wanneer de Kinect-sensor voor Windows over onvoldoende bandbreedte beschikt om te werken. De bandbreedte verwijst naar de mogelijkheid van een apparaat om gegevens door te sturen of te ontvangen. Elke computer beschikt over een bepaalde hoeveelheid bandbreedte voor de eigen systemen en voor die van de apparaten die erop zijn aangesloten.

Uw computer reserveert meestal 20 procent van de beschikbare bandbreedte voor de eigen systemen. Voor de Kinect-sensor voor Windows is 50 procent van de beschikbare bandbreedte van de computer nodig. Het is mogelijk dat andere apparaten nog meer bandbreedte nodig hebben om correct te werken.

Om zowel uw computer als uw Kinect-sensor voor Windows vlot te laten werken, probeert u geen andere apparaten dan de sensor aan te sluiten op de USB-poorten van uw computer terwijl u Kinect voor Windows gebruikt.