Aanmelden
Deze pagina delen

Uw collectie van Xbox Music beheren op Windows Phone 8

Overzicht

U kunt uw verzameling van Xbox Music beheren op Windows Phone 8 via:

Wijzigingen die u aan uw Xbox Music-verzameling maakt op Windows Phone 8, worden weerspiegeld op al uw apparaten.

Opmerking Zie Apparaten koppelen aan uw Xbox Music-pas om muziek te synchroniseren om apparaten toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Xbox Music-abonnement.

Muziek van de Xbox Music Store toevoegen aan uw verzameling

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Muziek afhalen.
  3. Tik op Beste muziek of Bladeren op genre.
  4. Als u Bladeren op genre hebt geselecteerd, kies dan het gewenste genre.
  5. Veeg naar links of rechts, naar beste nummers of beste albums.
  6. Tik en houd het nummer of het album vast. Tik op Toevoegen aan... en tik op Collectie. U kunt ook tikken op Nieuwe playlist om een nieuwe playlist aan te maken of muziek aan een bestaande playlist toe te voegen.

Opmerking U kunt een album ook toevoegen door op het album te tikken om het te openen, op Meer te tikken (het beletselteken in de rechteronderhoek) en op Toevoegen aan... te tikken om het album toe te voegen.

Muziek downloaden of kopen in de Xbox Music Store

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Muziek afhalen en zoek een album of nummer dat u wilt toevoegen.
  3. Tik op het pictogram Downloaden (een pijl die omlaag wijst) om nieuwe muziek toe te voegen aan uw telefoon als u een Xbox Music-pas hebt. Of tik op het pictogram Kopen (een winkelwagen) om het item te kopen.

Muziek uit uw verzameling verwijderen

Een enkel nummer verwijderen

1. Zoek het deelvenster Nummers op het nummer dat u wilt verwijderen.
  2. Tik op de nummer en houd deze vast, en tik vervolgens op Verwijderen.

Meer dan één nummer verwijderen

1. Tik op Kiezen (het pictogram met drie regels).
  2. Selecteer de nummers die u wilt verwijderen. U kunt ook op Meer (pictogram van een beletselteken) tikken en daarna op Alles selecteren tikken om alle nummers te selecteren en de selectie van de nummers die u wilt houden ongedaan maken.
  3. Tik op Verwijderen (het pictogram van een prullenmand).
  4. Wanneer u wordt gevraagd "Hiermee verwijdert u dit van uw telefoon en verbinding met de cloud. Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen?", tikt u op Ok.

Muziek uit uw verzameling streamen

Om muziek uit uw verzameling te streamen op uw telefoon:

1. Veeg naar het deelvenster Nummers.
  2. Tik op weergegeven bovenaan op het scherm.
  3. Tik op Streaming onder FILTEREN OP.