Xbox Music-pas op Windows Phone

Met een Xbox Music-pas kunt u miljoenen nummers beluisteren wanneer u maar wilt, zonder dat u miljoenen nummers moet kopen. Met een Xbox Music-pas krijgt u onbeperkt toegang tot muziek die u kunt afspelen op uw computer, Xbox 360-console of Windows Phone.

U kunt een Xbox Music-pas voor 1 maand kopen, of een Xbox Music-pas voor 12 maanden voor de prijs van 10. U kunt dit proberen via een gratis evaluatieversie van 30 dagen. Aan het einde van elke cyclus wordt uw Xbox Music-pas automatisch verlengd tot u deze opzegt.

Zie Muziek en poscasts afhalen van de Store voor meer informatie over hoe u via uw Windows Phone muziek kunt kopen in de Xbox Music Store of Windows Phone Store.

De Xbox Music-pas op uw Windows Phone krijgen

U kunt de Xbox Music-pas koppelen aan een combinatie van vier verschillende apparaten, inclusief uw Windows Phone. Voor informatie over het gebruik van de Xbox Music-pas met andere computers en apparaten gaat u naar Xbox Music-pas voor computers en apparaten. Voor meer informatie over het gebruik van Xbox Music op uw Windows Phone gaat u naar Xbox Music gebruiken op mijn telefoon.

Zo krijgt u de Xbox Music-pas op uw Windows Phone:

1. Tik bij Start op Music + Videos.
  2. Veeg naar New en tik op Xbox Music Pass.
  3. Meld u aan en volg de instructies op het scherm.