Aanmelden
Deze pagina delen

Video's toevoegen aan Xbox Video in Windows 8, Windows 8.1 of Windows RT 8.1

Uw eigen video's toevoegen aan de Video-app

Uw lokaal opgeslagen video's toevoegen aan Xbox Video:

1. Start de Video-app.
picture
  1. Verplaats uw muiscursor naar de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm of veeg vanaf rechts om de balk met emoticons te openen.
  2. Tik of klik op Instellingen.
picture
  1. Tik of klik op Voorkeuren.
picture
  1. Tik of klik op Kiezen waar we video's zoeken op deze pc.
picture
  1. Tik of klik op de knop "+" om uw lokale mappen te zien.
picture
  1. Selecteer een map en selecteer Deze map toevoegen aan Video's om de map toe te voegen en tik of klik dan op OK.
  2. Tik of klik op Gereed wanneer u al uw mappen met video's hebt toegevoegd.

Als uw videocontent extern is opgeslagen (bijvoorbeeld op een USB-flashstation of een externe harddisk)
U kunt videocontent direct van een USB-flashstation of externe harddisk toevoegen aan de bibliotheek.

Als u video's hebt opgeslagen op een netwerk of NAS-station (Network Access Storage)
Een netwerkstation gebruiken met de Music-app:

• Het station moet worden gehost door een besturingssysteem van Windows.
  • De functies Zoeken en Bureaubladbelevenis van Windows moeten geïnstalleerd zijn.
  • U moet indexeren inschakelen om te kunnen delen.

Als u deze functies moet installeren of inschakelen, moet u wellicht de index opnieuw uitvoeren opdat het delen correct zou werken met de Video-app.