Een Xbox Music-afspeellijst maken op Xbox.com

Overzicht

Met uw Xbox Music-pas kunt u een afspeellijst maken en toevoegen op music.xbox.com.

Oplossing

  1. Ga naar music.xbox.com.
  2. Klik of tik op Playlist in het navigatiepaneel.
  3. Klik of tik op Nieuwe playlist.
  4. Voer de naam van de afspeellijst in en klik of tik op Opslaan.
  5. Klik voor elk nummer op "+" en selecteer de afspeellijst die u net hebt aangemaakt. Zo wordt het nummer toegevoegd aan uw nieuwe afspeellijst.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens over.
Geef om je privacy te beschermen geen contactinformatie op bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact met ons opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een Xbox Music-afspeellijst maken op Xbox.com" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?